STARTSIDAN

BILDER

DIAGRAM

LÄNKAR

WEBSHOP

GÄSTBOKEN

GREPPETS ANATOMI

STYRKA & HÄLSA

MUSCLE ART GALLERYY.T.S.Nutrition

Y.T.S.Nutrition   har receptsamlingarna och kostupplägen aktiva män & kvinnor behöver. Med recepten medföljer dokumentation över näringsinnehållet, när det gäller såväl: Energi, som protein, fett, mättat fett, enkelomättat fett, fleromättat fett, omega 3 & 6 fett, kolesterol, kolhydrater, fibrer, vitaminer, mineraler och kostnad.

Klicka på bannern till vänster, så öppnas ett nytt fönster med deras hemsida.

BODY

BODY   har en välbesökt hemsida, som kontinuerligt uppgraderas av webbmastern. Bra forum med kost och träningstips, möjlighet att skriva träningsdagbok, diskutera övriga ämnen inom sporten. Klicka på omslagsbilden till vänster, så öppnas ett nytt fönster med deras hemsida.

Kolozzeum är dels en kosttillskottssite, dels ett forum. På forumet diskuteras både kost och träning, samt att det finns träningsdagböcker och bilder från medlemmarna.

IRON GRIP MAGAZINE  En Engelsk tidning om greppsporten, kompletterad med mycket intressanta artiklar inom styrka, utgiven av David Horne, med Elizabeth Talbot som medarbetare, båda Gripmasters på hög nivå. Tidningen var verkligen hard core, tryckt enbart i svart och med endast en sida reklam. Varje nummer var på 28 sidor, så priset kan tyckas högt 15£ för fyra nummer, men, "det kostar att ligga på topp" som man brukar säga. Tidningen är numera ett avslutat kapitel.

Nämnas kan också att David arbetar hårt, med att forska om starka män genom historien och har redan utkommit med ett kompendium om legenden Thomas Topham, som levde på 1700 talet i England. Speciellt intressant med att läsa denna redogörelse, är att på den tiden fanns inga anabola steroider, de uppfanns först på 1930-talet, så Topham var "ren". Maila David om pris på denna, så kan du kanske beställa den samtidigt som ett par Dinnie Ring replicas. Maila David på david.horne2@ntlworld.com

David's hemsida finns på: www.davidhorne-gripmaster.com , Elizabeth heter numera Horne i efternamn och hennes hemsida finns på www.gripgirl.co.uk , där du bl.a. kan köpa en stålstång hon format runt sitt ben och sedan svetsat fast den på en stålplatta. Perfekt att ha sina paraplyer i.


IronMind Enterprises, Inc. som säljer träningsredskap och böcker. Här kan du se vilka som är certifierade Captains of Crush. Alla bilder på deras produkter på denna site är publicerade med deras medgivande.

GRIPPAGE   En sida enbart om greppsporten. Har ett forum, med bl.a. en avdelning där proffsen lägger ut sina träningsloggar. Registrering krävs för att få tillgång till forumet.

Löddeköpinge Grip Challenge

LÖDDEKÖPINGE GRIP CHALLENGE  En skånsk tävling i greppstyrka, som arrangeras av Arne Persson och Martin Arildsson. Löddeköpinge Grip Challenge, har en egen sida, med rapporter av bl.a. Arne från hela tävlingens historia, samt bilder av Arne Persson m.fl. Här finns även info om de två första EM:en i greppstyrka. Info om senaste tävling 13 Mars 2010.

Nick Uhlin's hemsida

WWW.GREPPTRANING.SE     Starkemannen Nick Uhlin's hemsida om greppträning.

 
gripFAQ.com   Welcome to gripFAQ.com. This site serves as a resource, for inviduals looking to increase their gripstrength. It's built, written & maintained by Scott Styles.


  WWW.JIMGAHNFELT.SE    En Kille som certifierat sig på Captain of Crush #3, hos självaste Magnus Samuelsson, hur det gick till kan du läsa på Jims hemsida. Svensk text.

  WWW.WORLDOFARMWRESTLING.COM    Armbrytningssida. Jag länkar gärna till fler armbrytningssidor, som vill göra ett länkutbyte. Maila mig på y.t.s.nutrition@telia.com

  WWW.GEFLEARMSPORT.SE    Armbrytningssida.

  WWW.ARMBRYTNING.SE   Michael Lindströms Armbrytningssida.

Jörgen Lindstens hemsida

WWW.JORGEN-VON-LIMESTONE.SE     Min polare och gitarrguru's hemsida. Med allt om gitarruckandets ädla konst.

Tina Hellgrens hemsida

WWW.PEARLGIRL.SE     Min vän Tinas hemsida om pärlbindning av div. smycken & djur. Tina är en sann konstnär!

  BODYFAT CALCULATORS   Rustyiron.net har kroppsfettskalkylatorer för 3 och 5 punkts mätning på både män och kvinnor. Finns även länkar till firmor som säljer kalippers att mäta med. Jag kan rekommendera Accu-Measure för ca 200kr.